BRITA waterfilter op kraan

NIEUW Waterfiltersysteem voor op de kraan – Installatie

Cless Roterende Kraankop – Waterbesparende Kraankop – 3 Standen

Bespaar 50-70% water met de roterende sproeikop van Cless! Afwassen en gootstenen reinigen is zoveel gemakkelijker met de beweegbare de draaibare waterbesparende kraan van Cless! De kop verhoogt de waterdruk door de kleinere openingen in de kop en je bespaart hiermee tussen de 50-70% water. Door de roterende kop en de hogere waterdruk wordt het gemakkelijk om af te wassen en de gootsteen te reinigen.

 • Goed voor het milieu: Bespaart tot 70%
 • Universeel (gootsteenkranen en toiletkranen)
 • Eenvoudig te installeren (geen gereedschap nodig!)
 • Drie standen voor het beste schoonmaakresultaat
 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal (roestvrijstaal)
 • 360 graden draaibaar
 • Greenure waterfilter – waterzuiveraar – blauw

  Heb je dat ook wel eens, dat je net een lekker glas kraanwater wilt drinken, maar zodra je een slok wilt nemen ruik je een vieze geur en smaakt het een beetje apart. Ondanks dat we in Nederland redelijk schoon water hebben blijven er altijd nog wat metaaldeeltjes, chloor en bacteriën in het water achter.

  Ook jij wilt alleen het schoonste water voor het huishouden. Dat kan nu met de Greenure Waterfilter!

  De Greenure waterfilter maakt gebruik van 4 zuiveringslagen. Hierdoor heeft elke laag een echte toegevoegde waarde en filteren alle lagen weer andere stoffen. Hieronder per laag uitgelegd welke functie het heeft!

 • Laag 1 bevat natuurlijk zeoliet-erts om chloor en andere verontreinigingen van zware metalen eruit te filteren
 • Laag 2 bevat calciumsulfaat om organische verbindingen, giftige metaalionen, chloor, schadelijke bacteriën en virussen in het water te absorberen
 • Laag 3 bevat actieve kool om chloor, geuren en verschillende toxische en gevaarlijke stoffen te absorberen
 • Laag 4 bevat een laag non-woven PVC-filter om vaste elementen en zichtbare onzuiverheden te filteren
 • Waarom kosten sommige filters meer dan andere?

  De prijs van een waterfilter heeft niet altijd betrekking op de kwaliteit of de efficiëntie bij het filteren van water. Het is verstandig om er niet van uit te gaan dat je krijgt waar je voor betaalt, want vaak is een product duurder omdat een bedrijf de prijs ervan moet verhogen voor verkoop- of marketingdoeleinden. Houd er ook rekening mee dat sommige fabrikanten hun filtersystemen of onderdelen van overzeese locaties kunnen betrekken tegen een veel goedkopere prijs, zonder de oorsprong van het product in de beschrijving te vermelden.

  U moet uw eigen onderzoek doen als u overweegt een filter te kopen dat bijzonder duurder of goedkoper is dan de gemiddelde marktprijs. Klantenreviews kunnen nuttig zijn, maar neem ze met een snufje zout. Verwacht niet dat een product perfect is, en zoek naar reviews waarin de fouten van een filter en de pluspunten ervan worden vermeld. Dit geeft u een realistischer idee over de kwaliteit van het filter.

  FAQ

  Hoe filter je kraanwater?

  De beste waterfilter voor thuis merken. Er zijn verschillende merken voor de waterzuiveraars voor thuis en off grid. Het merk met de beste reputatie (en dat is niet voor niets) is Berkey. Ook EVA en Aqualine doen het erg goed.

  Is het nodig om leidingwater te filteren?

  Een waterontharder met afvoer is de meest effectieve manier om kraanwater te filteren. In tegenstelling tot een waterontharder zonder afvoer zet een toestel met afvoer hard water daadwerkelijk om in zacht water. Zo’n toestel werkt met zout en de afvoer dient om het zoute spoelwater naar de riolering af te voeren.

  Hoe krijg je gefilterd water?

  De kwaliteit van het Nederlandse kraanwater is uitstekend. Het is zelfs het beste drinkwater van de wereld, zegt ook het wateronderzoeksinstituut KWR. Een waterfilter is dus volstrekt overbodig. Het extra filteren haalt bovendien de stoffen uit het water die uw lichaam juist nodig heeft, zoals ijzer, zink en selenium.

  Leave a Reply