wat is het en wat doet het voor je nagels?

Rubber base verzadigt de nagelplaat en voorkomt schilfering of splitsing van de natuurlijke nagel. Je kan hem ook gebruiken voor het herstellen van beschadigde nagels of om geribbelde nagels weer egaal te maken.

GLAM PRO RUBBER BASE TUTORIAL

Breng de Be Jeweled Gelpolish aan

Na het uitharden van de tweede laag Rubber Base kun je eventueel een topcoat aanbrengen als je de nagels naturel wilt houden. Je kunt ook een gekleurde gellak aanbrengen. In de tutorial gebruiken we Be Jeweled Gelpolish, deze is na twee dunne laagjes al mooi dekkend. Hard de nagels na het eerste laagje gelpolish 30 seconden uit in de LED- of twee minuten in de UV-lamp.

Breng een tweede laag Rubber Base aan

Breng, na het uitharden, een tweede laag Rubber Base aan om een bolling mee te maken. Maak met een zwevende en draaiende beweging een bolling op de nagels. Hard de nagels vervolgens opnieuw 30 seconden uit in de LED- of twee minuten in de UV-lamp.

Wat is Rubberbase?

Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. ​ Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. (Dit voorkomt de onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden je eigen nagels sterker door de verzadiging. ​ Bij langdurig gebruik zal de rubberbase helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels. ​ De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat korter is dan de rest. Ook de maximale lengte dat je er mee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij je vingertop. Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibele product nodig (gelnagels). ​ Deze behandeling is dus ideaal voor nagelbijters! De nagels herstellen zich en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. De nagels worden smaller en sterker en je krijgt er die mooie naturelle c-curve van.

FAQ

Wat is het verschil tussen rubber Base en Gellak?

De Rubber Base kun je gebruiken als basis onder gellak, maar ook als basis onder een gelnagel. Gebruik je een gekleurde Rubber Base, dan is het nagelbed direct mooi gecamoufleerd. Let op: Rubber Base heeft een wat hogere viscositeit waardoor het product een wat dikkere structuur heeft.

Kun je met rubber BASE verlengen?

How to: Rubber Base aanbrengen

Ontvet de nagelplaat met een Nail Wipe met Pink Cleaner. Breng een laagje Rubber Base Cover aan en laat dit 60 seconden uitharden in de LED lamp. Breng indien gewenst meerdere laagjes Rubber Base Cover aan. Laat elke laag 60 seconden uitharden in de lamp.

Hoe lang blijft rubber Base zitten?

​ De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat korter is dan de rest. Ook de maximale lengte dat je er mee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij je vingertop.

Leave a Reply